Den nya fiskbullen

abba_laxkottbullar_small.jpgLaxköttbullar från Abba Seafood – finns i butik från februari.

Fast lax är bara halva sanningen, det vill säga 52 procent. 33 procent är sej (sånt man agnar med, om du frågar fiskargubbarna på öarna här utanför) och de resterande 15 procenten är ingen fisk alls, utan övriga ingredienser. Återkommer när jag testat, vilket jag givetvis ska göra.

4 thoughts on “Den nya fiskbullen”

  1. Intressant fråga, Lager.
    Jag kan inte svara på rak arm. Men det jag vet är att Findus har omfattande produktion i Thailand, medan Abba (som ägs av norska Orkla) har förlagt sin lågprisproduktion mestadels hos ett polskt systerbolag. Superfish, har jag för mig att det heter.

  2. Uuuhh. Jag testade nån slags laxburgare härom veckan. Tror det platsar på min tio-i-botten-lista faktiskt. Iofs är jag lite förstörd när det gäller lax.

  3. Färsk sej, fiskad i havet utanför Norge, är ingenting jag skulle använda som agn åt fiskar. Det äter jag själv.
    Laxköttbullar tror jag däremot att jag avstår ifrån. Verkar rätt konstgjort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *