Jag är säker, Henke

Signaturen Henke kommenterade mitt inlägg om Konsumbloggen där jag konstaterade att det är en kille som driver den populära bloggen, tvärtemot vad jag tidigare trott.
Henke undrar om jag är säker och svaret är ja, till 98 procent. Sådant är inte så svårt att ta reda på, Internet är fortfarande ganska öppet på många sätt. Men om Konsumbloggaren inte vill bli offentlig så respekterar jag det – jag har kanske redan sagt för mycket…

One thought on “Jag är säker, Henke”

  1. Självklart skall den sympatiske personen bakom konsumbloggen få vara anonym. Jag blev bara förvånad och började fundera över varför jag själv var så säker på att det var en tjej.
    Jag hittade hit till din trevliga blogg via din kommentar på konsumbloggen förresten och jag är till 99 procent säker på att du Stellan är en kille. Har inte hunnit läsa så mycket här än men tänkte utforska vidare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *