Biggans laxpastej – mums för hårdingar

Fick en kul kartong hitskickad idag: Nyheter från Biggans, ett företag som kanske mest är känt för sin böcklingpastej (en smörgåshöjdare som jag ibland köpte under min tid som ungkarl, upptäckte den i tonåren på nåt sommarläger i Norrland) och olika sorters kryddsmör.

Nu har Biggans lite nytt på gång, och den produkt jag testat så här långt är en laxpastej. Den är god med en kraftig röksmak och passar enligt min mening bäst på ett knäckebröd. Testade på vitt bröd också, men där blev smaken en aning för kraftig.

Det var fler kul grejer i kartongen, återkommer när jag provat dessa. De nya produkterna kommer förresten inte att finnas i butik (och långt ifrån alla butiker) förrän i januari 2007.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *