Jag har varit på dåligt humör…

…i flera dagar nu. Livet känns ruttet och besvärligt, jag känner mig jagad och frustrerad över alla problem som hela tiden måste lösas. Känner mig som en brandman som hela tiden måste rycka ut och släcka småbränder. Dessutom har Lilla Larsson hållit mig vaken flera timmar i natt, med en obegriplig gråt som jag inte alltid lyckas stilla.
Nu sitter jag här och försöker göra klart företagets momsredovisning. En tråkig syssla som kan få varje företagare på uselt humör. När det dessutom visar sig att Plusgirots server ligger nere – så att jag inte kan komma in och få tag i den information jag behöver för att kunna göra bokföringen färdig istället för halvfärdig – då börjar det pyra.
Trots det känner jag nog att själen börjar tina en aning i alla fall. Tog en härlig långpromenad med fika i skogen på förmiddagen tillsammans med min familj. Och nu sjunger Ian Gillan min favoritlåt, alla kategorier, Child in Time med Deep Purple. Imorgon ska jag åka till Stockholm för ett spännande möte med en potentiell samarbetspartner, och Hustrun har börjat röja ur skåpen inför vår planerade köksrenovering.

Nu ska jag göra ett nytt försök med Plusgirot. Wish me luck.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *