Hittade en kul grej

Jag tror mig faktiskt ha örnkoll på nya livsmedelsprodukter som lanseras i Sverige, ofta känner jag till dem redan innan de står i hyllan.

Därför var det med viss förvåning jag kunde lägga vantarna på en ny bekantskap under gårdagens rutinbesök på Ica. Det var en tjurrusning mellan posten, baskethallen och posten igen, men plötsligt gav radarn utslag: Icas egen kaksmet, färdig i formen. Tre varianter: citron-, choklad- och tigerkaka. Kanske har de funnits ett tag, men jag har inte sett denna produkt förut. Och det är ju just sånt här jag kollar efter. Smart idé och pluspoäng till Ica.

Det blir troligen provsmakning i eftermiddag. Köpte bara en (chokladkakan) eftersom hållbarheten är begränsad. Återkommer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *