Flock – Guds gåva till bloggaren?

Sitter just och testar nya webbläsaren Flock. Försöker att inte vara sådör barnsligt förtjust som jag brukar bli över nya grejer, men nu är det svårt. Den här webbläsaren är helt enkelt fenomenal, särskilt för mig som är nån slags heltidsbloggare. (För er som inte vet, så försörjer jag mig på att driva nyhetstjänsten Foodwire. En tjänst som fungerar precis som en blogg, fast bara för betalande prenumeranter.)

Sitter till exempel just nu och skriver i ett fönster i själva webbläsaren, vilket man når med ett snabbkommando. Längst ned i hörnet på huvudfönstret finns en liten symbol som visar om jag fått mail till mitt Gmail-konto och strax ovanför finns ett fönster där jag kan spara text och bilder som jag hittar på nätet.

Nackdelar? Jag har inte hittat någon än, men det finns säkert. Det är trots allt en beta-version.

Om du vill veta mer, kan du gå hit.

Blogged with Flock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *