Onördigt – tack Lisa!

Matskribenten, -bloggaren och -nörden Lisa Förare Winbladh har haft den goda smaken att nämna mig i sin blogg. Lisa är en riktig hyper-foodie med dietistexamen (vill jag minnas) och ett förflutet som grundare av Matkaravan och skribent på bland annat Gourmet. Hon skriver uppmuntrande att jag bloggar “förtjänstfullt om nya produkter”, men att det inte är “tillräckligt nördigt” för hennes smak.

Och då, plötsligt, kommer det till mig. Som till aposteln Johannes på ön Patmos – en uppenbarelse från ovan. Gudomlig inspiration. Ordet jag sökt, devisen jag felat: Onördigt.

Det är precis det jag vill vara, och göra. Och efter tio år som skribent med livsmedelsindustri och -handel som specialområde så blir det garanterat – just det: Onördigt. Detta ska hädanefter bliva min paroll och mitt motto, och från och med nu är salt en garanterad onördig blogg om mat, dryck och andra livsviktiga saker.

Tack, Lisa, och keep up the good work!

One thought on “Onördigt – tack Lisa!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *