Nu avslöjar jag julens storsäljare

En bil som lackats om i brunt – det kommer att bli en av julens storsäljare. Tro mig.

Bilen kommer förstås från MalacoLeaf och säljs under namnet Ahlgrens. De rosa, vita och gröna godsakerna kommer i en specialversion lagom till jul, omlackade med choklad, och det tror jag att många svenskar bara måste testa.

Ahlgrens lanserar också ytterligare en jul-specialare: Tomteslädar. Inte lika spännande, men ändå.

3 thoughts on “Nu avslöjar jag julens storsäljare”

  1. bläh. Hela vitsen med Ahlgrens bilar är ju den där diskreta, odefinierade svaga nästan-mint-smaken, med mouthfeel av hårt skum. Det kan man väl inte kombinera med choklad heller, det blir ju som torsk med jordgubbar. Svart smör! Kolsyrad MER!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *