Nästa vinfilm är på gång

Sitter precis och läser kollegan Jonathans artikel om garagevinernas utbredning. Jag tror jag ska lägga ut den också här, vad det lider. Han nämner nya filmen A Good Year, som går upp på svenska biografer i januari, och jag grips av en plötslig lust att gå på bio.

A Good Year är en turnaround-film om stenhårde investeraren (spelad av Russell Crowe) som återvänder till vingården där han växte upp. Ambitionen är att kränga av stället. Han har inte haft kontakt med släktingen som drivit stället och vill nu bara lägga det förflutna bakom sig. Istället hittar han en del av sig själv, en del han saknat sedan barndomen.

Sideways gav mersmak, och det känns taskigt att behöva vänta till januari. I USA går filmen upp i november. Jag får väl sticka dit och kolla 🙂

One thought on “Nästa vinfilm är på gång”

  1. Jag vill inte vara taskig men den här bilden är för bred skadar också högermenyn så att den inte syns. Jobbar med webb och tycker det är kul om sidorna ser schyssta ut. Kanske är det inte så hos dig om du har en bred skärm, men hos den med mindre skärm blir det här konstigt. Ha en trevlig helg!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *