Den här gången var vi beredda

Jag tillbringade en timme igår eftermiddag med att gå runt på tomten och plocka in diverse föremål som kunde tänkas blåsa bort i stormen. Och innan vi gick och lade oss igår, plockade vi fram ett gäng ficklampor samt tändstickor och levande ljus.
Nu känner jag mig nästan lite blåst (jajaja) på konfekten.

SMHI hade utlovat stormbyar i Bohuslän. Uppemot 25 sekundmeter. Och visst blåser det, men inte mer än vad det brukar göra häromkring på höstarna.

Minnet av Gudrun lever fortfarande kvar. Magic och Legolas pratade länge efteråt om hur mysigt det var när vi sov hela familjen framför brasan. Så blir det inte denna gången. Skorstenen är otät och måste lagas. Det hade jag tänkt fixa i helgen, men vi får väl se. Det blåser ändå lite för mycket för att klättra runt på taket.

En bra sak är i alla fall att löven blåst av grannens björkar. Så nu ser jag havet även när jag sitter här i källaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *