Tyvärr, Melker

Sitter och rensar i min mejlbox och hittar en inbjudan till releaseparty för tre nya kokböcker, bland annat Melker Anderssons nya “Eld.”

I Stockholm, så klart. Jag försöker ta mig iväg ibland, när det är något viktig. Men man kan ju inte åka som en skottspole fram och tillbaka. Och nu ska jag upp till Jordbruksverkets livsmedelsseminarium i oktober, så tyvärr Melker: Jag kommer inte.

Jag har för övrigt aldrig varit på ett kokboks-releaseparty i hela mitt liv. Och lär knappast kunna motivera mig att pröjsa för en flygbiljett till Stockholm (även om priserna är riktigt låga just nu) för att gå på ett. Oglamoröst, men så är det.

Nu ska jag gå ut och byta avgassystem på bilen. Apropå oglamoröst.

2 thoughts on “Tyvärr, Melker”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *